HORSE
https://www.hartog.eu/agro
HORSE
https://www.hartog.eu/agro

Kom jij ook naar Aeres Equine Experience?

maandag, 27th mei 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 staan we in Dronten op de Aeres Equine Experience. Dit is de tweede editie van de Aeres Equine Experience in de Flevodrome en wij zijn ook aanwezig op dit evenement met onze stand!

Aeres Equine Experience belooft een dag vol leerzame clinics en lezingen te worden, gericht op diverse aspecten van de paardensport, paardenwelzijn en de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Onze ambassadeur, Marten Luiten, zal deze dag ook een dressuurclinic geven!

Wij zijn ook aanwezig zijn met een stand op standnummer 1. Hier kun je onze producten ontdekken. Van balancers zoals de Hartog Essential tot ruwvoer zoals de Hartog Lucerne Mix. Op onze stand kan jij onze producten zien, voelen en ruiken.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies over voeding en welzijn voor jouw paard of pony. Bovendien hebben we een winactie waarbij bezoekers de kans krijgen om een zak Hartog Essential te winnen. De Hartog Essential is een balancer welke alle essentiële vitaminen en mineralen dekt voor alle soorten paarden en pony’s. Hierdoor is het de perfecte aanvulling op het ruwvoer rantsoen. Heb jij interesse in een product van ons? Wij hebben proefzakjes mee, zodat jij het product thuis kan proberen voor jouw paard of pony!

Kom langs bij onze stand op de Aeres Equine Experience en ontdek hoe Hartog kan bijdragen aan de gezondheid en prestaties van jouw paard of pony. Voor meer informatie over het evenement, bezoek de officiële website: www.aeresequineexperience.nl of volg ze op sociale media @aeresequineexperience.

Benieuwd waar we nog meer staan dit jaar met de Hartog stand? Hou dan onze website en socials in de gaten!

Laatste nieuws en evenementen

Grasdrogerij Hartog focust op productie: afschalen drogen vanaf 2025 

29 augustus 2024

Grasdrogerij Hartog B.V. heeft besloten om het droogproces van luzerne en gras geleidelijk af te bouwen. Er zal in 2025 nog wel worden gedroogd, maar vanaf 2026 wordt het droogproces volledig stopgezet. Deze strategische beslissing is genomen na afweging van verschillende factoren waaronder de stijgende energiekosten, beschikbaarheid van land, verhoogde onderhoudskosten en hoge aanvoerkosten van […]

Hippiade 2024

6 augustus 2024

We staan van 13 t/m 23 augustus met een stand op de Hippiade! Dit evenement is op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Tijdens de Hippiade geniet je van diverse disciplines binnen de paardensport, zoals dressuur, mennen en voltige! Hippiade 2024 De Hippiade is een […]

Het evenement van Noord-Holland! Landbouwshow Opmeer

31 juli 2024

Op maandag 5 augustus staat ons team op Landbouwdag 2024 Opmeer! Dit jaarlijkse evenement is een dag vol activiteiten van paardensport, veekeuring en bijzondere shows. Programma details Landbouwdag heeft veel leuke activiteiten, voor zowel kinderen als volwassenen! Er zijn springwedstrijden, tuigpaarden en keuringen van melkvee, schapen, geiten, alpaca’s en pluimvee! Kijk voor meer informatie over het […]

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, exclusieve inhoud en nieuws van Hartog Family Farms.